Дебатът за най-великия тенисист едва ли някога ще намери своя

...
 Дебатът за най-великия тенисист едва ли някога ще намери своя
Коментари Харесай

Чичо Тони: Джокович винаги е бил в сянката на Федерер и Надал заради поведението си

 

Дебатът за най-великия тенисист надали в миналото ще откри своя финален отговор, имайки поради пристрастията на феновете на тениса. В неделя Новак Джокович завоюва своята 22-ра купа от Големия шлем, с което изравни Рафаел Надал на върха в тази ранглиста, а изходът от съревнованието сред двамата за най-големите титли занапред следва да стане явен. След триумфа на Ноле в Мелбърн чичото на Рафа - Тони Надал, разяснява съперничеството сред Тримата огромни и известността, която всеки от тях има измежду почитателите.

" Това не е нещо, което ме вълнува. Мисля, че главният проблем за Новак беше, че той проби, когато имаше ясно изразено съревнование сред Федерер и Надал и по тази причина хората не харесаха неговата поява. Смятам, че той в никакъв случай не е бил харесван толкоз, колкото другите двама. Начинът, по който Джокович се държи на корта, също оказва своето въздействие върху мнението на почитателите за него и не способства за това той да си завоюва повече фенове. 

Аз персонално постоянно съм бил в положителни връзки с него. Разбира се, едни хора харесват Роджър, други симпатизират на Рафаел, трети поддържат Новак. Истината обаче е, че надали някой ненавижда Федерер и малко хора не харесват Рафа. Вероятно Джокович има минимум почитатели от останалите двама ", разяснява актуалният ментор на Феликс Оже-Алиасим.

Източник: Express.co.uk

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР